Search This Blog

Thursday, March 16, 2023

Zdravlje iz Sibira - dopuna uravnotezenoj ishrani - lepi iznutra, lepi i spolja


Problem(i): pad imuniteta, nedostatak vitamina i minerala, suva koza i kosa, promuklost, prehlada i grip i drugo.

Resenje(a): Siberian Wellness proizvodi za negu tela - za spoljasnju upotrebu; negu kose, dodaci ishrani u vidu cajeva, kapsula, drazeja, cokoladica, mikseva u prahu, za jacanje imuniteta

Konsultant - prodavac, Marijana, 062 133 50 32 Viber.


Imate uravnotezenu ishranu. Jedete od svega po malo, umereno, ali Vam nedostaje "nesto". Mali podsticaj da bi sijali kako spolja, tako i iznutra. Verujete u prirodnu tj. narodnu medicinu u kombinaciji sa tradicionalniom . Znate da biljke iz prirode uz pomoc najnovijih tehnologija i moderne medicine daju dobre proizvode. 


Zelite da postignete sklad izmedju unutrasnjeg i spoljasnjeg. Osluskujete svoje telo. Pratite signale koje vam salje. U pokretu ste, bilo kroz sport ili setnju. Verujete u ravnotezu izmedju uma i tela. To je harmonija. To zelite za sebe, svoju porodicu i prijatelje. Zelite nesto vise i bolje od onoga sto imate sad. Zelite proverene proizvode. 


Verujete kompaniji koja ima preko 25 godina iskustva i ciji se proizvodi koriste u preko 60 zemalja, na tri kontinenta. 


Mozda ste culi za "Siberian Health" (sibirsko zdravlje) ili ste videli prodavnicu "Siberian Wellness" dok ste setali Vasim gradom. Mozda ste culi za njihove proizvode od prijatelja ili poznanika ili ste culi pricu "u prolazu". A mozda prvi put cujete za sibirsko zdravlje proizvode. U svakom slucaju, zelite da saznate vise.


Pogledajte Jutjub video o sibirskoj prirodi i njenim dobrobitima iz koje nastaju "Siberian Wellness" proizvodi. 

U slobodnom prevodu - sibirsko zdravlje (nekadasnji naziv - en. Siberian Health). Divlje lekovito bilje to jest sibirske trave od kojih nastaju pazljivo odabrani proizvodi ove kompanije. Sama rec "wellness" znaci stanje dobrog zdravlja, posebno kao cilj kojem se aktivno tezi. 

Sibirska klima ide iz krajnosti u krajnost. Zimske temperature dostizu do minus 50 stepeni, a letnje, koje traju 3 meseca, do plus 40. Zato te biljke koje rastu na tesko dostupnim mestima, u netaknutoj prirodi Sibira, i koje su rucno sakupljane od strane sibirskog stanovnistva, su sastavni deo proizvoda ove medjunarodne kompanije. Takodje, drvo jela je veoma bitna u proizvodnji ovih sibirskih proizvoda. 


Sa kvalitetnim sastojcima dobijaju se kvalitetni proizvodi. To se naziva tradicija kvaliteta sibirskih proizvoda - Siberian Wellness


Neki od sastojaka su:

1. Sibirska jela.

2. Ruska maslina - uskolisna zlolesina.

3. Brusnica.

4. Sipak.

5. Glog.


1.Sibirska jela je poreklom iz Kine — provincije Sindjang; Kazahstana; Kirgistana; Ruskog — Altaja, Amura, Burjatija, Cite, Irkutska, Habarovska, Krasnojarska, Tuve, zapadnog Sibira i Jakutije. Ova jela zivi u hladnoj klimi na vlaznim zemljistima u planinama ili recnim basenima na nadmorskoj visini od 1.900 – 2.400 m. Veoma je tolerantna na senku, otporna na mraz i izdrzljiva, moze preziveti temperature do -50°C, sto je cini jednom od najotpornijih poznatih stabala. Izvor: American Conifer Society


2. Ruska maslina (Elaeagnus angustifolia), obicno nazvana srebrna bobica, oleaster ili divlja maslina je vrsta Elaeagnus, poreklom iz zapadne i sredisnje Azije, Irana, od juzne Rusije i Kazahstana do Turske, delova Pakistana i delova Indije. Od 2020. siroko je zastupljena u Severnoj Americi kao unesena vrsta. 


Tradicionalno se koristi kao analgetik, antipiretik i diureticki biljni lek. Veliki broj jedinjenja dobijen je iz Ruske masline cini ovu biljku izvorom flavonoida, alkaloida, minerala i vitamina. Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5108988/


3. Pet najboljih zdravstvenih dobrobiti brusnice: bogate su antioksidativnim jedinjenjima, mogu pomoci u sprecavanju infekcija urinarnog trakta, mogu podrzati zdravlje srca, mogu zastititi od cira na zelucu i raka zeluca, mogu zastititi od odredjenih karcinoma (raka).


Izvor: BBC Good Food


4. Sipak je deo ploda koji raste na cvetu divlje ruze koja se zove Rosa Canina. Ova ruza raste uglavnom u Evropi i nekim delovima Afrike i Azije.


Sipak je prepun vitamina C, E i B, kao i drugih antioksidanata i minerala. Takodje sadrzi supstancu koja se bori protiv upale.


Sipak se takodje moze naci i u obliku kapsula.


Vise o ovim sastojcima i njihovim prednostima i merama opreza mozete procitati na blogu TheMinuette - Inspektor J stranici O Sastojcima (About Ingredients).


A vise o Siberian Wellness - sibirskim proizvodima, njihovim sastojcima i korisnim informacijama, pozovite prodavca Marijanu na viber - 062 133 50 32.


Internacionalna kompanija Siberian Wellness se konstantno se trudi da unapredjuje recepture njihovih proizvoda. Na prvom mestu im je kvalitet ali i osluskivanje potreba kupaca. Svi njihovii proizvodi napravljeni su od kvalitetnih sastojaka po originalnoj recepturi koja traje decenijama.


"Sibirski Wellness" proizvodi su testirani u laboratoriji s najnovijim tehnologijama, postujuci medjunarodne standarde kvaliteta (HACCP, FDA, GMP, ISO, HALAL), a isprobani od grupe volontera.

Ovi proizvodi nisu testirani na zivotinjama. 

Kompanija Siberian Wellness ima 25 godina naucnog iskustva kroz moderne medicine kao sto su: endo-ekologija, hrono-biologija i adaptivna tj. prilagodljiva medicina.


Ne postoji lako objasnjene ovih reci, ali se nadam da ce vam barem nesto znaciti.


Bioloska funkcija endoekologije (cistoca medjucelijske sredine) ostvaruje dve biolokalne reakcije: reakciju izlucivanja i reakciju zapaljenja - iskoriscenje in vivo (to su eksperimenti koji koriste ceo, zivi organizam), in situ 

(u biologiji i biomedicini oznacava posmatranje ili ispitivanja pojava tacno onde gde se dogadjaju) katabolita velike molekulske mase. Izvor 

Katabolit je proizvod katabolizma. A katabolizam je skup metabolickih puteva koji razlazu molekule u manje jedinice i oslobadjaju energiju. Izvor.


Hronobiologija je oblast biologije koja ispituje vremenske procese, ukljucujuci periodicne (ciklicne) pojave u zivim organizmima, kao sto je njihovo prilagodjavanje ritmovima povezanim sa Suncem i Mesecom. Izvor.


Ovde nije rec o magazinu adaptivne medicine, ali mislim da ima dobro objasnjenje sta zapravo ona predstavlja.


Adaptivna Medicina je medjunarodni akademski casopis koji sirii nova znanja o adaptivnim promenama koje nastaju kao odgovor na razlicite faktore okoline, trening vezbanja, hipoksiju, promene temperature, mikrogravitaciju i razlicita patoloska stanja ili davanje lekova. Njegov osnovni cilj je da unapredi razumevanje osnovnih mehanizama adaptacija na molekularnom, celijskom i fizioloskom nivou, kao i na nivou slozenih interakcija odgovornih za integrisanu kontrolu telesnih funkcija. Izvor: Society of Adaptive Science in Taiwan


Proizvodi iz Siberian Wellness programa prodaju se na internacionalnom trzistu - Azije, Evrope, Rusije i ZND-a (Zemlje Nezavisnih Drzava Rusije). 


Zahvaljujući upotrebi gore navedenih sastojaka sa savremenom opremom iz Japana, Juzne Koreje, Evrope i Rusije, s pouzdanim dobavljacima, i s novim tehnologijama, uz pomoc novih metoda moderne medicine Siberian Wellness je unapredio kvalitet i recepturu svojih proizvoda.


Siberian Wellness se konstantno trudi da zadovolji ukuse, potrebe i zelje svojih kupaca kada su u pitanju razlicite kategorije proizvoda. Njihovi proizvodi su rasporedjeni u 5 glavnih kategorija:

-Lepota

-Higijena

-Dodaci ishrani

-Ishrana

-Parfimerija


Preporuka nekih proizvoda:


1.Kolekcija bajkalskog caja, 4 kutije x10 kesica - 1110 RSD.


Nakon napornog dana ili noci, okrepite se uz 4 vrste caja u jednom pakovanju. 

Herbal caj № 1 ciscenje i drenazu; 

Herbal caj № 3 prirodni spokoj; Herbal caj № 4 dah sume; 

Herbal caj № 8 komfor za srce.


2. Renesansi paket vitamina za razmenu materija u organizmu, 3 kutije x60 kapsula (180 kapsula) - 6010* RSD.


*Dostava besplatna za kupovine preko veb prodavnice, za iznos preko 5500 RSD.


Ove kapsule ce vam poboljsati metabolizam i varenje. Zastitice vas od oksidativnog stresa* i smanjice vam zamor.


*To je stanje koje nastaje kada telo ne uspeva da eliminise ili bar neutralizuje slobodne radikale. Najcesce nastaje usled nedostatka antioksidanasa ili mnostva slobodnih radikala. Antioksidanti stite organizam od slobodnih radikala tako sto za sebe vezuju kiseonik i onesposobljavaju slobodne radikale jacajuci odbrambene sposobnosti tela. Izvor: biopharmaceutical.  


3. Sibirski super prirodni sportski BCAA kompleks, 120 tableta - 2870 RSD.


Za zdravo povecanje telesne mase - misica, osim uravnotezene ishrane, odmora i sna, potrebni su vam odredjeni vitamini i minerali; dodaci ishrani kao sto su protein surutke (en. whey protein), BCAA aminokiseline, glutamin, kreatin. Koliko je telesne mase u procentima potrebno muskarcima a koliko zenama i druge savete i predloge u vezi ishrane i treninga procitajte u clanku - Sta je misicna masa i kako da je povecas na pravi nacin? 


Ako zelite da se informisete o sportu - fitnesu kao i o zdravoj ishrani, odabiru namirnica, o mrsljavljenju, gojenju ili odrzavanju tezine primenom jednostavnih saveta i predloga, o vitaminima, mineralima i dodacima ishrane mozete posetiti onefit.rs blog. 


4. Ako ste negde na odmoru gde je prepodne i uvece veoma hladno a preko dana toplo, kao sto je Lukovska banja uz sebe mozete imati sibirski wellness termos, 500ml - 1096 RSD, koji moze stati u torbu, ranac ili kesu. U ovaj termos ili vas ili u flasu - sejker sa hermetickim poklopcem, mozete smuckati neki od napitaka u prahu za osvezenje  dok setate brdima i dolinama ili da ponesete vec gotove napitke i osvezite se dok ste na bazenu. Jedan od takvih je Yoo Go napitak za regulaciju telesne tezine, sa sokom od jabuke i limuna, 14 kesica po 5g - 1290 RSD.


5. Opustajuci sibirski balzam za vrat i ledja (Hurdan), 50 ml - 810 RSD.


Napomene

-Cene svih proizvoda su sa uracunatim PDV-om, bez dostave na kucnu adresu.

-Nisu svi proizvodi dostupni u svim zemljama. Proverite kod vaseg izabranog prodavca da li proizvod koji vas interesuje moze biti isporucen na vasu adresu. 


Vise o Siberian Wellness - sibirskim proizvodima i cenama pogledajte na sledecim linkovima.


Katalog proizvoda 2023.

https://static.siberianhealth.com/public/DigitalMedia/Catalogs/2023/107959_rs.pdf


Cenovnik proizvoda u pdf-u

https://ru.siberianhealth.com/upload/prices/price-rs-rs-base-all.pdf


Cenovnik proizvoda u Ekselu

https://ru.siberianhealth.com/upload/prices/price-rs-rs-base-all.xls


Mart 2023. katalog popusta

https://static.siberianhealth.com/public/DigitalMedia/Leaflets/Action/promotional_leaflet_month_rs.pdf

I ako Vas interesuje Kozmetika EXPERALTA ili brendovi BAD essentials, pozovite Marijanu. Broj vec znate 😁 

Važna napomena: 

Svi tekstovi i informacije na blogu 

[TheMinuette Problem Solution - https://theminuettesolutions.blogspot.com/?m=0 ]

 o primeni lekovitog bilja i delova lekovitih biljaka [i proizvoda] su iskljucivo informativnog karaktera i ni na koji nacin ne mogu biti zamena za strucna medicinska misljenja. Ako imate zdravstvenih problema, trudnica ste, dojilja ili je rec o deci obavezno se prvo konsultujte sa lekarom. 

Odricanje odgovornosti

Tekst je informativnog karaktera i ne moze sluziti  dijagnostici i lecenju.

TheMinuette Problem Solution ne ostvaruje proviziju sa linkova i proizvoda u ovom clanku. Ovaj clanak je napisan kao podrska Osobama Sa Invaliditetom.

No comments:

Post a Comment